HOME OUR STORY CASE STUDIES
Absoluut jong & wild
Absoluut Wilde Weekends
De herfst is het ideale moment om te genieten van een wild weekend in Vlaams-Brabant. Om toeristen daarvan te overtuigen zijn Absoluut en Toerisme Vlaams-Brabant extra vrijgevig voor Libelle-abonnees, lezers van DS-magazine en fans van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Zin in een wild weekend?
Het Leuvense communicatiebureau Absoluut is sinds vorige week weer twee jonge en getalenteerde vrouwen rijker.
Margaux Van Harck
Kersverse account Margaux Van Harck studeerde Journalistiek aan de Thomas More hogeschool, specialiseerde zich in Toegepaste Audiovisuele Communicatie en deed tijdens stages ervaring op bij de nieuwsdiensten van VRT en VTM en bij het magazine Royalty. Margaux werkte al als productie-assistente bij TvBastards en begon vorige week aan een nieuwe uitdaging bij Absoluut.
Dorien Mathijssen
De jonge strateeg Dorien Mathijssen geraakte doorheen haar studies Taal- en Letterkunde gepassioneerd door taal en communicatie. Tijdens haar Master in de Meertalige Professionele Communicatie specialiseerde ze zich in bedrijfscommunicatie en management. Recht van de schoolbanken werd Dorien gekatapulteerd naar haar bureaustoel bij Absoluut, waar ze strategische beslissingen maakt voor diverse campagnes.
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2014, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe