HOME OUR STORY CASE STUDIES
Absoluut jong en muzikaal het nieuwe jaar in
Absoluut rapper aan een job
Met de juiste ervaring vind je rapper een job. Absoluut mee in de strijd tegen jeugdwerkloosheid met een nieuwe, kick-ass campagne voor VDAB: een swag campagnewebsite en radiospots met hiphoplegendes Safi & Spreej en Diamantairs.
Check out our website dude!
Absoluut uitgerust de baan op
Slaperige chauffeurs veroorzaken jaarlijks heel wat ongevallen op de baan. Goed uitgerust werkten we een nieuwe wegaffiche uit voor het Departement Mobiliteit en Openbare Werken.
Absoluut goeiemorgen!
Een nieuwe website én een nieuw logiesboek: Logeren in Vlaanderen Vakantieland had alle redenen om te vieren. Daarom: het Grootste Ontbijt van Vlaanderen in samenwerking met Radio2. In de stations van Leuven, Gent, Brussel, Antwerpen en Hasselt werden op 10 december 5800 gezonde ontbijtjes verorberd en de nieuwe website kreeg die dag 10.575 bezoekers over de vloer.
Op naar de croissants en het versgeperst fruitsap!
Absoluut stylist
Absoluut heeft intussen al een reeks magazine make-overs op haar palmares. Noem ons dus gerust de Jani Kazaltzis van de print. Onze laatste restyling: het Vlaams-Brabantse provinciemagazine.
Make–over geslaagd? Oordeel zelf.
Absoluut muzikaal
Nog meer Vlaams-Brabant! Ter gelegenheid van haar 20ste verjaardag deze keer. Absoluut verzorgt de lancering van een nieuwe logo met een animatiefilm van eigen makelij en een state of the art videoclip. Partners in crime: Pixelsweets en de jonge singer-songwriter Stoomboot, in 2011 winnaar van de Nekkawedstrijd en dit jaar nog genomineerd voor een MIA.
Music maestro!
Absoluut jong en geschoold
Toeters en bellen! Absoluut verwelkomt een nieuwe klant: het Odisee University College, het kersverse huwelijk tussen de HUB en KAHO Sint-Lieven met campussen in Aalst, Brussel, Gent en Sint-Niklaas.
Back to college life
Absoluut welkom
Ines Nachtergaele, zo heet het eerste stamlid van Absoluut Zulu. De 23-jarige en cinefiele Ines uit Haacht is journaliste van opleiding, experimenteert graag met haar digitale tekenpen en houdt van culinaire uitdagingen. Sinds januari verzorgt Ines als Community Manager de sociale media van heel wat Zulu-klanten.

Succes Ines!
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2014, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe