PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut van alle markten thuis
Absoluut smaakvol
Op 31 mei is het weer zover: Dag van het Park, intussen een echte Absoluut-klassieker. Dit jaar in een gezond jasje onder het motto ‘Natuur brengt je buurt op smaak’. Daarbij hoorden een uitzonderlijk lekkere shoot en een billboard dat we lieten aansluiten bij het al even smaakvolle VTM-programma ‘De Keuken van Sofie’.
Bekijk het spotje
Absoluut abonnee
Dat het echt fijn toeven is in Vlaanderen, bewijzen we al enkele jaren in de gratis Hageland en Groene Gordel magazines boordevol wandel-, fiets- en bezoektips. Wil je zelf 2 keer per jaar op de hoogte blijven van de leukste triptips in Vlaams-Brabant? Schrijf je dan hier gratis in.
Blader door de magazines
Absoluut internationaal
Absoluut verwelkomt een nieuwe klant: Nitto. Van luchtvaart tot energiebesparing, Nitto staat wereldwijd bekend om haar innovatieve tapes en folies. Voor de promotie van haar producten kwam het bedrijf aankloppen bij Absoluut. We ontfermen ons alvast over twee producten: Fiberguard en Penjerex.
Absoluut toerist in eigen land
Goed nieuws voor onze klant Logeren in Vlaanderen Vakantieland: Belgen gaan steeds vaker op vakantie in eigen land. Afgelopen maand maakte Toerisme Vlaanderen haar cijfers bekend: een stijging van 8% binnenlandse toeristen in eigen land. Wat betekent dat maar liefst 4,5 miljoen Belgen het afgelopen jaar voor meer dan 10,9 miljoen overnachtingen zorgden. Daar zit onze nieuwe Logeren in Vlaanderen Vakantieland-aanpak vast en zeker voor iets tussen!
Plan zelf een kortwegvakantie
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2014, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe