PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut smaakvol het najaar in
Absoluut op stap met helden in Vlaams-Brabant
Vlaams-Brabant is een waar wandelparadijs. En daar wil Toerisme Vlaams-Brabant dit najaar mee uitpakken. Absoluut zocht ambassadeurs voor de wandelnetwerken en stelde ze voor in een inspirerende insert, mét weekendwedstrijd, bij Het Laatste Nieuws. Vijf legendarische Vlaams-Brabantse figuren, van De Rode Ridder tot het Brabants trekpaard, nemen je mee op ontdekking in de mooiste decors van Vlaams-Brabant.
Ontdek zelf het Vlaams-Brabantse wandelparadijs
Absoluut water in de mond
Jong Keukengeweld, intussen al enkele jaren een zeer gesmaakt concept bij jong én iets ouder Vlaanderen. Een tongstrelend magazine schotelt de jonge chefs elk jaar voor aan een hongerig binnen- en buitenlands publiek. En dat mocht Absoluut voor de tweede keer op rij smakelijk vormgeven voor Toerisme Vlaanderen. Een welverdiende 10 voor sfeerbeelden en design?
Bekijk de ‘sexy herechjes’ en stoere chefs
Absoluut de golden classics
In 2003 werd Absoluut geboren. 12 jaar en 643 verjaardagstaarten later werken we nog steeds elke dag met hart, ziel en veel goesting aan onze campagnes. Trots zijn we op ze allemaal. Rinkelt er bij de woorden ‘zwembandjes’ of ‘waterkaraffen’ niet meteen een belletje? Dan moet je dringend onze Classics leren kennen!
Hup hup, naar onze paradepaardjes
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2015, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe