PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Share onze nieuwsbrief, geen SOA.
Absoluut veilig
Sharing is caring. Akkoord. In het geval van seksueel overdraagbare aandoeningen? Toch maar liever niet. Hoog tijd voor een eerste ‘don’t share’-campagne, dachten we bij Absoluut. En zo werd de allernieuwste Sensoa-campagne geboren. De boodschap? Share love, geen soa. Trouwens, onder het motto ‘share je platen, geen soa’ kan je vanavond, samen met MNM, 'De Heetste 30' samenstellen. Tussen 23u00 en 01u00 op MNM!
Ontdek de campagne
Absoluut gendergelijk
Technopolis pakt dit najaar uit met de expo ‘Het grote sEKSPERIMENT’. Meisjes en jongens kunnen er – los van alle vooroordelen – hun talenten ontdekken. Absoluut koos Peter Van de Veire en Julie Van den Steen uit als peter en meter van de expo en stond in voor het campagnebeeld en de radiospot. En daarin zeggen we voorgoed vaarwel tegen genderclichés.
Beluister de radiospot
Absoluut gastvrij
Vlaanderen is gastvrijer dan men soms denkt. Dat bewijzen we, samen met Vluchtelingenwerk Vlaanderen, in een tweede editie van ‘Gastvrije Gemeente’, de campagne die alle gastvrije initiatieven in de kijker zet. Een raambordje en advertentie in De Morgen brachten die boodschap over naar het grote publiek.
Absoluut in de prijzen
Dat het water je in de mond loopt bij het zien van ons Jong Keukengeweld-magazine? Daar hoopten we al op. Maar dat het gesmaakt wordt tot op de Frankfurter Buchmesse? Daar konden we enkel van dromen. En jawel, ons magazine won er vorige week brons tijdens de ‘Best of the Best’ van de Gourmand World Cookbook Awards, de verkiezing van de beste kookboeken van de voorbije 20 jaar.
Absoluut spot on
Absoluut een bank vooruit en een kus van de docent, want Q-Music reikte een uitstekend rapport uit aan onze radiospot voor de Odisee hogeschool. Not a classic likeability want de spot scoorde afgelopen maand maar liefst 7,1 op 10!
Beluister de spot
Absoluut Zuiddag
Absoluut onderging vorige week een kortstondige maar stevige verjongingskuur. Met dank aan Dongmei (4de jaar KSO, Wijnpers) en Célien (5de jaar Latijn-Wetenschappen, Sint-Jozef Aarschot). Ter gelegenheid van de Zuiddag zorgden de twee meiden voor een stevige portie swag op de werkvloer. Bedankt voor jullie harde werk!
Absoluut Milaan
De jaarlijkse Absoluut-teambuilding ging dit jaar naar Milaan. Hallo wereldexpo! We aten er de favoriete kost van Pavarotti, dronken pintjes in het Belgische paviljoen en Milanese wijn in een hippe fietsenwinkel.
Bekijk de leukste foto’s
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2015, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe