PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Magazine Madness
Absoluut MAG
MAG. Vlaams-Brabant, het magazine voor en door de Vlaams-Brabander. Voor de derde keer helemaal gedesignd door Absoluut. Van een gek gesprek met de uitzonderlijke Urbanus tot een wondere wandeling met Dirk Draulans.
Ga op ontdekking in Vlaams-Brabant
Absoluut straffe sprint
Magazines restylen, we kennen er wat van. Laat dat intussen duidelijk zijn. Onze laatste make-over? Het magazine running.be van Golazo. Het blad om bij uit te blazen na een stevige run. Vanaf deze week in een nieuwe styling, made by Absoluut dus.
Absoluut kunstig wandelen
Stilaan een classic hier: de magazines voor Toerisme Vlaams-Brabant. De najaarseditie staat helemaal in het teken van kunst en wandelen. We nemen je mee op kunstroute langs het kasteel van Horst en maken je wegwijs tussen kunst in de druivenstreek.
Zin in een gratis abonnement?
Absoluut buren gezocht
Altijd al eens in een toren willen werken? Lucky you. We verhuren een instapklaar designkantoor op het tweede verdiep van de Remy-toren. Bereikbaar via de trein, bus, boot en fietsknooppunt 35! De prettig gestoorde bovenburen krijg je er helemaal gratis bij.
Bekijk je droomkantoor
Absoluut de stoerste in huis
Deze zomer kreeg Absoluut ZULU het gezelschap van jobstudent en durfal Yannick. Diepzeeduiken, muurklimmen, skydiven, motorrijden, niets is deze adrenalinejunk te gek. De kennis die hij opdeed tijdens zijn opleiding Communicatiemanagement aan de PXL Hogschool zette Yannick om in kick-ass Facebookposts en insights voor ZULU. Thanks Yannick!
Absoluut Piknik Musik
Ben jij ook zo’n grote fan van Piknik Musik? Dan ging onze fotowedstrijd op het gezelligste festival van Leuven vast niet aan je voorbij. Wie een originele foto deelde met de onze beestige stickers maakte kans op een Vlaanderen Vakantiecheque van 250 euro. De smakelijke inzending van Glenn ging met de prijs lopen. Fijne reis Glenn!
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2015, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe