PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Kakelvers van de Absoluut-pers
Absoluut bierplezier
Belgen en hun bier: de heilige tweevuldigheid. De Biermaand in Vlaams-Brabant en Leuven was dan ook de perfecte aanleiding om een magazine te vullen met weetjes en arrangementen. Lezers van De Standaard vinden het in hun brievenbus, maar voor de rest van de bierliefhebbers hebben we het ook online gezet.
Klik hier voor bier
Absoluut op kindermaat
Misbruik is niet oké, maar kindermisbruik al helemaal niet. Hoog tijd dus om ook die doelgroep aan te sporen om actie te ondernemen. Minister Jo Vandeurzen stelde onze campagne voor aan de pers, en kreeg daarna het vuur aan de schenen gelegd door een wel heel jonge journaliste.
Bekijk het op z’n karrewiets
Absoluut milieuvriendelijk
Het legt eieren, het verkleint de afvalberg, en je vindt er tegenwoordig een grote concentratie van in Limburg. Juist ja, kippen. Limburg.net trakteert op kippen, er wordt minder afval buitengezet én wij mochten een plezante campagne ontwerpen. Win-win-win!
Absoluut op het witte doek
Nu Odisee-student Fabrice eeuwige roem heeft vergaard op het grote scherm, kan docent Ignace Dermaux natuurlijk niet achterblijven. Ook hij schreef een ‘not so classic story’, dus krijgt ook hij zijn zendtijd.
De 2 minutes of fame van Ignace
Absoluut in paasstemming
Pasen staat voor klokken, hazen en veel chocolade, maar ook voor vakantie en de onvermijdelijke verveling af en toe. Gelukkig mochten we een paasactie lanceren voor Technopolis, waarbij kinderen die hun eigen robot bunny maakten gratis toegang tot het doe-centrum kregen. Lieven Scheire samen met 3000 ingezonden robot bunnies waren alvast enthousiast!
Bewonder hier de creatieve konijnen
Absoluut grensverleggend
Een make-over van tijd tot tijd kan geen kwaad –vraag maar aan Jani-, en dus hebben we Epos een heel nieuw jasje aangemeten. De nieuwe look werd voor het eerst aan de buitenwereld geshowd op het “Grensverleggers”-evenement in Brussel.
Absoluut gastvrij
Ben Roelants reisde al professioneel de wereld rond, maar ging het voor ons wat dichterbij zoeken. Voor ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland’ gingen we met hem op bezoek bij 15 LIVV-ambassadeurs die plezier hun logies openstelden. Nog eens 50 andere logies konden hun verhaal kwijt in een insert bij De Morgen Magazine. Vakantieplannen, iemand?
Ongegeneerd binnenkijken
Absoluut lady power
Een glazen plafond? Niet bij de Vlaamse overheid. We verzamelden de verhalen van een aantal leading ladies van de Vlaamse overheid. Deze worden samen met de openstaande topfuncties gepubliceerd.
Lees hier het verhaal van Danielle Raspoet
Absoluut brons
Een kus van de juf en een bank vooruit, want we mochten alweer een prestatie aan onze virtuele prijzenkast toevoegen. Op de “Belron® World Conference” in Zuid-Afrika wonnen we samen met Carglass een bronzen medaille.
Absoluut de mooiste
Iets dichter bij huis riepen de lezers van Het Laatste Nieuws onze insert voor toerisme Vlaams-Brabant dan weer uit tot mooiste advertentie. Wij vinden jullie ook best oké, HLN-lezers!
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2016, All rights reserved.
Absoluut de smakelijkste designs, de coolste newbies, de perfect match en de ‘not so classic campagne
Open in browser / Unsubscribe