PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut zomertijd
Absoluut bakken ervaring
Weer een nieuw gezicht aan de Absoluut koffiemachine ‘s ochtends: Geert Cleynen komt ons met zijn jaren ervaring bij LG&F/Famous, Head Office en Today vervoegen als Design Director. Vanaf nu is geen enkele huisstijl of logo nog veilig voor zijn tekentablet.
Absoluut 70
De verkeersborden met 90 erop verdwijnen, en ook op gewestwegen geldt vanaf nu een limiet van 70 km/h. Geen afscheid zonder afscheidsfeest, en daarom schakelt het Departement Mobiliteit en Openbare Werken Absoluut in om de snelheidsborden een waardige afscheidscampagne te bezorgen.
Absoluut in vakantiestemming
De zomervakantie zit er bijna op, maar Absoluut viert gewoon verder vakantie in eigen land. De samenwerking met Logeren in Vlaanderen Vakantieland is namelijk voor vier jaar verlengd. Daar drinken we een streekbiertje op!
Absoluut respect
Het is 1 ding om elke week de vuilzak buiten te zetten, maar het is nog heel wat anders om er dag in dag uit duizenden op te halen of te incasseren op het afvalpark. Daarom zeggen wij, samen met Interafval en VVSG: respect voor de afvalophaler en de parkwachter!
Absoluut in evenwicht
Het Vlaams Agentschap Overheidspersoneel heeft een missie: zoveel mogelijk burn-outs voorkomen. Natuurlijk helpen wij daar dan graag aan mee. Een werkplek waar iedereen zich goed voelt, daar moeten een filmpje, posters en flyers mee voor zorgen.
Bekijk het filmpje
Absoluut volgens het boekje
September? Het topmoment voor uitstapjes. Lekker weer (eat that, juli!) zonder we-moeten-de-grens-over-stress. En kijk, hier is de nieuwste editie van het Groene Gordel & Hageland Magazine. Ook top. Met o.a. het fietsparadijs van Sven Nys en lekkers uit Averbode. Eat that!
Kijk mee
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2016, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe