PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut de Schoonste Nieuwsbrief
Absoluut 70
70, 70, 70! Een irritante radiospot met een niet mis te verstane boodschap: voortaan 70 km/u buiten de bebouwde kom, tenzij anders aangegeven. Spot gemist? Onze gigantische affiches langs de weg – Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts plakte persoonlijk de eerste, in een wit hemd nota bene – heb je zeker wel zien hangen.
Sommige platen blijven hangen, de verkeersborden van 70km/u niet
Absoluut Joy tijdens de Week van de Afvalophaler
Joy Anna for president! Of voor afvalophaler. Met een vuilniszak vol post-its bedankte ze de vuilnismannen tijdens de Week van de Afvalophaler. Missie geslaagd zeggen we dan.
Absoluut winter in Vlaams-Brabant
De wintereditie van MAG. Vlaams-Brabant is in het land. In de aanbieding: de kleurrijke speeltuin van Geetbets, de transformatie van de Aarschotse stationsbuurt en de erosiebedreiging voor Vlaams-Brabant. En wist je trouwens dat je ook perfect in de winter kan tuinieren?
Blader hier door MAG. Vlaams-Brabant
Absoluut goes Websummit Lissabon
Op dé technologiebeurs van Europa mocht ons digitale Zuluteam niet ontbreken. Karlijn, Adriaan, Lieven, Michiel en Thomas trokken naar het warme Portugal en pikten er de nieuwste digitale trends mee.
Bestel nu 2 tickets voor de prijs van 1 voor de volgende editie
Absoluut wonen in Wilsele
Het beste van twee werelden. Willen we allemaal. Het nieuwe woon- en handelscomplex van Van Roey combineert de troeven van stad (Leuven) en gemeente (Wilsele). Heimwee naar het stadsleven? Op een kwartiertje sta je op de Grote Markt. De drukte beu? Kom tot rust in de binnentuin. Verhuizen kan nog niet, door ons projectmagazine bladeren wel.
Lees hier het magazine
Absoluut Het Schoonste Magazine
De titel van ‘properste provincie’ ging dit jaar dan wel naar Oost-Vlaanderen, het Schoonste Magazine is nog altijd in Limburgse handen. De hoofdrol is weggelegd voor Triggerfingerdrummer en parkwachter-voor-een-dag Mario Goossens. Geen inwoner van Limburg of Diest? Op de Schoonste Site ontdekt iedereen het magazine online met leuke extra's, filmpjes en tips.
Welk afval drumt het best?
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2016, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe