PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Vriendelijke gluten uit Wijgmaal
Absoluut designers of taste
Recht uit onze oven in de Remytoren: de nieuwe catalogus van Lantmännen Unibake, de tweede grootste bakkerijgroep van Europa. En of die goed gebakken is! Heerlijk gekneed door onze creatieven met lekkere foto’s van Studio Wauters en Douglas Moors, klaar voor de broodwereld in de Benelux, Frankrijk, Spanje en Italië.
Koolhydratenfeestje!
Absoluut nieuw volk aan zet
Drie jonge wolven, drie ervaren rotten. Twee nieuwe Absoluters, vier Zulu’s. Sinds begin 2016 krijgen we versterking van deze zes getalenteerde toppers! Welkom Lotte, Sofie, Karlijn, Mariet, Eef en Adriaan.
Absoluut ervaring werkt
Wat moet Yassin doen om te bewijzen dat hij handen aan zijn lijf heeft? Werken verdorie! Want ervaring werkt en leidt tot de ideale job. Dat vindt VDAB en dat mochten wij netjes aan Yassin en een paar honderdduizend anderen vertellen. Onder andere via Het Grootste Arbeidsbureau Ter Wereld met MNM.
Clicken werkt
Absoluut ambitieus
Fabrice schreef zich in bij Odisee hogeschool en even later is de jongeman te bewonderen in de cinema’s. Waarom? Zijn ‘not so classic story’. Een vent met ambitie en talent. Helemaal Odisee. Dus goed voor een glansrol in onze campagne!
Tell it like it is, Fabrice.
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2016, All rights reserved.
Absoluut de smakelijkste designs, de coolste newbies, de perfect match en de ‘not so classic campagne
Open in browser / Unsubscribe