PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut klaar voor 2016
Absoluut een vliegende start
A new force awakens! Voor afvalintercommunale Limburg.net verenigen we de krachten met het strategisch bureau Connect. De komende jaren bedenken we samen slimme strategieën en straffe campagnes om afval te verminderen en efficiënter te verwerken.
Absoluut fit
Absoluut en het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, the perfect fit. De komende vier jaar verzorgt Absoluut campagnes rond zorg, opvoeding en gezondheid. We nemen alvast een topstart met de promotie van beroepen in de zorgsector.
Absoluut milieubewust
Absoluut zet de eenhoorn aan de laadpaal op het Autosalon. Dankzij de campagne van het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie hoeft een zero-emissiewagen niet langer een droom te blijven. Ontdek hoe groen paardenkracht kan zijn.
Meer info over milieuvriendelijke wagens
Absoluut gezellig
Nergens beter dan thuis? O jawel, in de logies van Logeren in Vlaanderen Vakantieland. Vijf BV’s, waaronder thuis-acteurs Annick Segal en Bill Barberis testten in december vijf logies, elk in een andere provincie. Zo promootten zij het vernieuwde logiesboek. En ze kregen het Gezelligste Ontbijt er gewoon bovenop. Benieuwd naar het nieuwe logiesboek?
Bestel jouw gratis exemplaar
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2016, All rights reserved.
Hier komt een beschrijvende tekst. VERGEET DEZE NIET TE VERVANGEN!!!
Open in browser / Unsubscribe