PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut gooit de beentjes los
AB-soluut een feest
Zet Adil en Bilall en de hoofdrolspelers van Black met hun bands in de Ancienne Belgique, vul dat aan met een hele hoop Brusselse jongeren en je krijgt een feest van formaat. De benen werden losgegooid en de stemmen gesmeerd, en er werden vurige debatten gevoerd. De missie van VDAB en hun partners? De regisseurs en acteurs inschakelen om Nederlandstalige opleidingen in de kijker te zetten bij anderstalige jongeren. Want de film van je leven, die maak je zelf!
#Workit was de shit!
Absoluut welkom in Genk
Thuis van de C-Mine, thuis van koks allerhande in de internationale Vennestraat en vanaf 2017 ook een tijdelijk thuis voor talloze toeristen, daar zorgt Absoluut wel voor. We starten namelijk as we speak met het uitwerken van een nieuwe campagne voor Toerisme Genk. Allen daarheen!
Absoluut spik en span
Mensen aanzetten om mee de afvalberg te verkleinen? Dat lukt niet met gewoon flyers. Dus stopten we bij elke klant van Limburg.net ‘Het Schoonste Magazine’ in de bus, vol boeiende artikels, weetjes én links naar de Schoonste site vol extra’s. Want Koen Buyse achter de afvalkar? Daar hoort niet alleen een magazinereportage, maar ook een video bij!
Het piekfijne magazine vind je hier
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2016, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe