PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut klaar voor de zomer!
Absoluut #proudtocare
Zorgberoepen in de kijker zetten? Dan trekken we alle registers open: MNM en Radio 2 verhuisden hun uitzendingen naar zorginstellingen, alle social media werden overspoeld met trotse #proudtocare-selfies en ikgaervoor.be werd in een nieuw jasje gestoken. Laat die extra zorgkundigen nu maar komen!
Peter Van de Veire in het woonzorgcentrum
Absoluut rechtvaardig
Wie de komende 3 jaar in Mechelen komt zal er niet kunnen naast kijken. Met prachtige foto’s van Frieke Janssens en een Absoluut-concept en -huisstijl gaat het stadsfestival OP.RECHT.MECHELEN. er met alle aandacht lopen. Wie spot er de vier elementen in het straatbeeld?
Recht naar het festival
Absoluut slim bekeken
Wie niet groot is, moet slim zijn, dat heeft Vlaams-Brabant goed begrepen. Met een ingenieus filmpje zetten we Flanders Smart Hub stevig op de internationale kaart. Ondernemers van waar ook ter wereld, welkom in Vlaams-Brabant!
Werp een blik op onze slimme regio
Absoluut geen grap
De volgende medische missie voor Absoluut: heel Vlaanderen vertrouwd maken met de symptomen van een beroerte. Met duidelijke illustraties en filmpjes van niet-zo-onschuldige gekke bekken hopen we mensenlevens te redden.
Ontdek snel de FAST-test
Absoluut smakelijk
Het assortiment van Lantmännen Unibake in de vakpers zo presenteren dat het bij alle horecazaken en handelaars blijft hangen? Dat vraagt om beelden en slogans met een ferme Absoluut-knipoog. Het resultaat? Een hele reeks strookadvertenties om duimen en vingers bij af te likken.
Je begint ervan te watertanden
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2016, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe