PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut een kleurrijke lente
Absoluut in de cinema
Eerst was er het campagnebeeld van hogeschool Odisee, nu de cinemaspot. Bewonder Fré en al zijn skills in de paasvakantie in de bioscoop. En omdat we de spot zo leuk vinden, herhalen we hem gewoon nog eens in de zomer.
Trust your skills
Absoluut goed gestart
3, 2, 1, start! Maar hoe start je een onderneming? In Gent is het antwoord simpel: met De Startersfabriek. Het digitale platform brengt elke (pre-)starter en prille groeier via gepersonaliseerde checklists in contact met de juiste partner op het juiste moment. Strategie, concept, huisstijl, architectuur en design liet De Startersfabriek aan ons over.
Ondernemen in Gent begint hier
Absoluut nieuwe zorg in Leuven
Zorg Leuven is een nieuwe speler op de zorgmarkt. ’t Is te zeggen, zo nieuw zijn ze nu ook weer niet, want Zorg Leuven verenigt een deel van de kinderopvang van de stad met de vroegere thuiszorg en ouderenzorg van het OCMW. Een organisatie die gezien mag worden. Net als onze campagnebeelden. Herkent u het logo?
Zorg Leuven maakt meer mogelijk
Absoluut meer kleur in het Witboek
Een witboek. In de regel niet meteen een document met een sterke visuele aantrekkingskracht. Maar dat is buiten ons gerekend. In opdracht van Ruimte Vlaanderen lieten we onze potloden los op hun 188 pagina’s tellende Witboek en maakten we er een kleurrijk collector’s item van.
Blader online door het Witboek
Absoluut Werken voor Vlaanderen
De Vlaamse overheid werft aan! Of je je nu voor de natuur, een lagere energiefactuur of gelijke onderwijskansen wil inzetten, bij de Vlaamse overheid vind je vast een job die je op het lijf geschreven is. Place to be is het nieuwe vacatureplatform werkenvoorvlaanderen.be. Onze rekruteringsadvertenties in Metro en Vacature al opgemerkt?
Waarvoor wil jij je elke dag inzetten?
Absoluut dichtbij genieten
Vers van de pers, de nieuwe editie van MAG. Vlaams-Brabant. Deze keer gevuld met dichtbij-ontspanning, parelende pils, modder uit het Pajottenland, vuurwerkspektakel in de provinciedomeinen en waterproof huizen. Ideaal leesvoer tijdens een zonnig weekend.
Zoek het niet te ver
Absoluut universeel ontwerp
19 studententeams, 24 uur en een tot de nok gevulde Winkelhaak in Antwerpen. Dat was de setting van Deadline 24, een ontwerpwedstrijd in het teken van Universal Design. Twee teams overtuigden de jury, o.l.v. Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck, met hun ontwerp en wonnen een vierdaagse reis naar het designmekka van Kopenhagen.
Herbeleef Deadline 24
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2017, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe