PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Zomers nieuws uit de toren
Absoluut nieuw
Drie nieuwe personages in het volgende hoofdstuk van ons Absoluutverhaal: een handletterkunstenares, een Quentin Tarantino-fan en een ex-stagiair. Ex-leerkracht Nederlands Joyce deed een vrijwillige stage als copywriter bij Onoff Agency in Hasselt en haalt voortaan de strategische kastanjes voor ons uit het vuur. Expert in print, typografie, brandings, fotografie, video én 3D-design Giliam – met één l – doet zijn ding als grafisch ontwerper. Tom deed al ervaring op in programmatic buying & search bij FairEtail en treedt bij Zulu aan als digital content & campaign manager/rechterhand van Adriaan. Wordt snel vervolgd.
Absoluut op komst
Vakantie? Aan nieuwe campagnes werken ja! Van de communicatie rond ‘Residentie Refuga’ voor projectontwikkelaar Kolmont tot phishing voor het Centrum voor Cybersecurity (CCB) en straling bij zwangere vrouwen voor nucleair agentschap FANC. Over dat laatste onderwerp gesproken: voor de federale overheid vechten we tegen zwangerschapsdiscriminatie. En samen met de Boerenbond banen we ons een strategische weg door hun digitale oerwoud. Wie zei weer dat de zomer rustig zou zijn?
Absoluut schoon
Het Schoonste Magazine kennen de Limburgers al lang. Nu is er ook het Schoonste Jaarverslag. We maakten een proper overzicht van de cijfers en resultaten van Limburgs’ afvalintercommunale. Geen saai document vol droge cijfers, wél een on- en offline verhaal over Limburg.net verteld door de mensen die elke dag gebruik maken van hun diensten. Om zeker nooit bij het oud papier te leggen!
Blader hier door het Schoonste Jaarverslag
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2017, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe