PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut grijpt in
Absoluut tegen straatintimidatie
‘Hé schoonheid, ik praat tegen u ja! Hoeveel is ‘t? 50? 20? Hoer!’ Hoe snel grijp jij in als je ziet dat iemand op straat lastiggevallen wordt? Check het in het filmpje dat we voor Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir maakten. Want als omstaander kan je écht het verschil maken wanneer iemand het slachtoffer wordt van straatintimidatie. Reageren is dus de boodschap.
Ik grijp in
Absoluut Heerlijk Helder
‘Voor mij een zwart extract van bonen met heet water dat onder hoge druk door fijngemalen koffie geperst wordt, alstublieft.’ Geen snars van begrepen? Logisch. De communicatie is onduidelijk. Een vervelend kwaaltje waar ze bij de Vlaamse overheid komaf mee willen maken. Boodschap van hun interne campagne: hou je taal Heerlijk Helder. En bestel de volgende keer gewoon een kopje koffie.
Hou je taal heerlijk helder
Absoluut Thirstday
Van al dat harde werk krijg je dorst. Lees: hoog tijd voor een nieuwe ‘Absoluut Thirstday’, bekend van memorabele optredens van o.a. Tom Helsen en William Boeva. Headliner van dienst Spencer The Rover – op zondagochtend bij de bakker gewoon Koen Renders – bracht een piano en het nieuwe ‘The Late Album’ mee naar onze lounge. Inclusief 9 heerlijke tracks vol melancholische popmuziek. Om duimen en vingers bij af te likken.
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2017, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe