PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut doet het afvalvrij in mei
Absoluut afvalvrij
Afval sorteren is goed, afval voorkomen is beter. Duur? Maar nee. Ingewikkeld? Zelfs geen beetje. Vier Limburgers waaronder Pat Krimson en Ilse Liebens geven in mei het afvalvrije voorbeeld voor Limburg.net. Benieuwd wanneer de rest van Vlaanderen volgt.
Hoe brengt Patje het ervan af?
Absoluut een luisterend oor
“Hallo Absoluut. Kunnen jullie een hulplijn voor pedofielen lanceren?” Even denken. Hoe bereik je een doelgroep die niet gevonden wil worden? Hoe snij je een extreem gevoelig onderwerp aan zonder de beerputten van het internet over je heen te krijgen? Door veel overleg. En sereen maar luid lanceren.
Stop it Now!
Absoluut verdiende winnaars
En de reis naar Londen gaat naar... 3 AP-studenten! Met hun videoreportage ‘Onbeperkt’ keken de studenten Journalistiek voorbij alle clichés en wonnen ze unaniem ‘De Clichékillers’. Als het van ons afhangt: op naar de volgende editie!
Oordeel zelf over de winnende inzending
Absoluut talent verzilveren
Talent gaat verloren als er niets mee gebeurt. Zonde. Maar zo ver hoeft het niet te komen. Met een professionele opleiding bij Syntra Limburg verzilver je je talent meteen. Net als onze drie hoofdrolspelers in de campagnebeelden.
Verzilver je talent
Absoluut terugblikken op 2016
Jobpunt Vlaanderen ondersteunt Vlaamse steden, gemeenten, OCMW’s, provincies en intercommunales in hun personeels- en organisatiebeleid. Maar bij hun jaarverslag konden ze zelf wat hulp gebruiken. Zeg hallo tegen hun geanimeerde jaarverslagfilmpje.
Jaarverslagen op papier zijn zo 2016
Absoluut #proudtocare
Op de Dag van de Verpleegkunde werden de sociale media overspoeld met selfies van werknemers en stagiairs uit de zorgsector. Stuk voor stuk #proudtocare. Ook Vlaams Zorgambassadeur Lon Holtzer en minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Jo Vandeurzen haalden hun breedste glimlach boven voor onze selfie-actie.
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2017, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe