PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut het laatste nieuws uit 2017
Absoluut logeren in Vlaanderen
Rep je stante pede naar de dichtstbijzijnde dienst voor toerisme want vanaf deze week vind je er het nieuwe logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2018’. Gratis. Optie 2: koop De Morgen of Het Laatste Nieuws en haal met je uitgeknipte bon het logiesboek dit weekend gratis af bij je lokale krantenwinkel. Liever niet naar buiten bij deze winterse temperaturen? Dan ga je voor optie 3 en bestel je het boek gewoon online.
Hier met dat logiesboek
Absoluut Maggezien
1, 2, 3, ... 10! Wie niet weg is Maggezien. We haalden onze design-scalpels boven en gaven het personeelsmagazine van het Lierse Heilig-Hartziekenhuis – dat zo’n 1.400 (!) personeelsleden telt – een facelift. En of het nu gezien mag worden. Van selfies met de poetsploeg tot de grappen en grollen van de ziekenhuisclown of een face to face confrontatie tussen twee collega’s. Allemaal te zien in de eerste editie van Maggezien.
Kom dat zien
Absoluut in opleiding
Een huzarenstukje was het, de restyling van de opleidingsbrochures van Odisee. 400 pagina’s zwoegen en zweten, maar het resultaat mag er zijn: een nieuw jasje voor alle 9 brochures van de 25 opleidingen. Met mooi design, veel foto’s, herwerkte teksten en een prominente plaats voor Odisee in elke brochure, naast de specifieke pagina’s per opleiding. Socialmediaposts maakten de brochures helemaal af.
Vraag gratis een gloednieuwe brochure aan
Absoluut nieuw bij ons
Schouderklopje voor onszelf: op de valreep van 2017 halen we nog een paar nieuwe klanten binnen. Voor FOD Economie werken we aan campagnes rond ambachten en ondernemen. Ubiway Retail pakt binnenkort uit met een nieuwe rekruteringscampagne. Bij VGC (Vlaamse Gemeenschapscommissie) sleepten we een raamcontract van 4 jaar uit de brand voor het Nederlandstalige onderwijs in Brussel. We nemen de communicatie rond het nieuwe Wielermuseum in Roeselare onder handen. En we tekenen een nieuwe brand identity uit voor Horeca Vorming Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Op onvergetelijke samenwerkingen in 2018!
Absoluut Zulu goud
Hoera! Op de FeWeb Excellence Awards vielen we samen met SumoCoders in de prijzen met de website kmoadviesbox.be van UNIZO. En niet zomaar de eerste de beste prijzen: we sleepten maar liefst twee keer goud in de wacht! Een keer als meest performante site in de non-profitcategorie en een tweede keer als beste website van het jaar overall. Ons goede voornemen van 2018 staat vast: die stunt nog eens overdoen.
Oordeel zelf
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2017, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe