PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut zomers nieuws
Absoluut moving company
Goal! Samen met onze vrienden van Connect scoorden we een tactisch één-tweetje in het nieuwe prestigeproject van de VRT. En wat voor één. Tot en met 2021 hebben we de eer om de verhuis van de openbare omroep (en haar 2200 medewerkers) met strategische en creatieve communicatie in goede banen te leiden.
Absoluut nieuwe MAG. Vlaams-Brabant
Nieuw seizoen, nieuwe MAG. Op het menu van het provinciale blad van Vlaams-Brabant: de ijzeren discipline van Jeroen Meus, een heuse Tour de Crème, valpreventie op een Wii Balance Board en de olijke ochtendzwemmers van Provinciedomein Halve Maan.
Blader door de nieuwe MAG.
Absoluut love at first bite
Heerlijk, zo’n croissant in de ochtend. Maar ook vreselijk vettig. En onvermijdelijk gevolgd door een instant schuldgevoel. De gezondere oplossing: een meergranen-, natuurdesem-, of honing-havercroissant van Lantmännen Unibake. Of calorievrij kwijlen boven onze 24 pagina’s tellende brochure.
Goeiemorgen!
Absoluut winterprik
Beetje vreemd om over een griepvaccin te spreken in de zomer. We know. Maar achter de schermen ligt alles al klaar: de zorginstellingen zijn op de hoogte, de gepersonaliseerde affiches in druk. Nu alleen nog wachten tot de aftrap van de campagne zelf in oktober.
Absoluut 10 jaar in dienst
Onze client services director Piet houdt het al tien jaar vol bij Absoluut – of omgekeerd, wie zal het zeggen – en dus was het tijd voor een stevig feestje. Met veel sushi, nog meer taart en de Slimste Piet ter Wereld. Gewonnen door Piet himself, uiteraard.
Absoluut versterking
Nieuw gezicht bij Absoluut. Voor verrassende insteken kijken we voortaan op maandag en dinsdag richting creatieve en strategische duizendpoot Maggie SD Khoo. Verwacht binnenkort dus gerust nog straffere campagnes.
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2017, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe