PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut scoort op donderdag date-dag in Porto
Absoluut tegen zwangerschapsdiscriminatie
Drie op de vier zwangere vrouwen en jonge mama’s krijgen te maken met een vorm van discriminatie op het werk. En misschien nog erger: veel vrouwen gaan er al op voorhand van uit dat ‘moeder worden’ hun carrière in de weg staat. Terwijl mama gewoon aan boord moet blijven. U hoort het al, stof voor een sensibiliseringscampagne in opdracht van de federale overheid en het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen.
Dolblij met de geboorte van Emma, of niet?
Absoluut pincode kwijt
Loop geen blauwtje tijdens de Vlaamse jeugdraadverkiezingen en bekijk het instructiefilmpje dat we voor het Agentschap Facilitair Bedrijf in elkaar knutselden. Kort samengevat: versier een e-ID-reader en steek je e-ID erin. Maar doe het veilig met je pincode! Code vergeten? Haast je op tijd naar het gemeentehuis. Binnengeraakt? Activeer dan meteen al je digitale sleutels en doe het voortaan zonder voorspel.
Doe het veilig
Absoluut tijd voor je relatie
‘Maak van donderdag date-dag en blijf ook met je partner de beste vrienden.’ Met die insteek overtuigden we de Vlamingen vorig jaar samen met Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Jo Vandeurzen om meer tijd te maken voor hun relatie. Maar soms volstaat donderdag date-dag niet meer en is er professionele relatiehulp nodig. En een nieuwe campagne.
Koppels moeten af en toe eens goed kunnen roepen
Absoluut Porto
Met 36 zijn we ondertussen. En toch blijft onze office manager Margo elk jaar opnieuw een fantastisch Absoluutweekend uit haar hoed toveren. Editie 2017 bracht ons naar Porto, bekend van de gelijknamige drank. Waar we overigens niets mee willen zeggen. Wij onthouden: gevaarlijke tuktuk-ritjes zijn goed voor de teambuilding. Net als massa’s heerlijk eten. En oké ja ook wat Porto. Om te klinken op een absoluut geslaagde trip.
Absoluut geen griep voor Yvette
De winter komt eraan. Hand in hand met het griepseizoen. Tijd dus voor het Agentschap Zorg & Gezondheid om iedereen te besmetten met het belang van het griepvaccin. En dan vooral gezondheidsmedewerkers. Want die doelgroep komt dagelijks in contact met patiënten en bewoners – zoals Yvette, boegbeeld van de campagne – voor wie de complicaties van griep grote risico’s inhouden. Inenten is de boodschap.
Hou griep uit je team
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2017, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe