PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut Brussel Boven
Absoluut renoveren
City2, da’s het grootste shoppingcenter van Brussel. Meer dan honderd winkels, verspreid over vier verdiepingen. Dagelijks bezoekersaantal: 40.000. So far so good. Maar het shoppingcenter staat voor grote renovatiewerken – de eerste sinds 1999 – die 18 maanden zullen duren. En daar houden shoppers niet zo van. Tenzij je van die werken een attractie maakt. En dat is exact wat we samen met strategisch bureau Connect gaan doen. Keep you posted.
Absoluut wegwijs in Brussel
Feesten, sporten en cultuur opsnuiven. Naar school gaan van kleuter tot volwassene. Je laten verzorgen op je oude dag of gewoon als het even nodig is. Ook in Brussel kan dat allemaal in het Nederlands. Benieuwd? Je ontdekt er alles over in Bruzine, het gloednieuwe magazine van de Kanselarij & Bestuur en Muntpunt. Geen fan van papier? Bruzine maakt je ook online wegwijs in onze hoofdstad.
Blader door Bruzine
Absoluut nieuw
Just married en nu al een nieuwe liefde: Absoluut. Onze kakelverse account executive Natalie De Keyser transformeerde op enkele weken tijd van weddingplanner naar campagneplanner. Voor haar huwelijk met Absoluut liep Natalie stage bij Duval en Choco. Bij FamousGrey was ze het aanspreekpunt voor Volvo, niet toevallig ons favoriete automerk. Natalie en Absoluut, da’s duidelijk een perfect match.
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2017, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe