PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut veel goesting in het nieuwe jaar
Absoluut nieuw bij ons
Niet één, niet twee, maar drie nieuwe gezichten in onze toren. Pas afgestudeerde (bedrijfs)communicatiewetenschappers Elke Pardon en Babette Cordemans krijgen als junior account en strateeg een plaatsje tussen onze ervaren accounts. Senior account manager Vanessa Massant brengt een handtas vol ervaring mee. Voor Pukkelpop en Ace Image Factory loste ze met de glimlach communicatieve vraagstukken en complexe accountkwesties op. Welkom aan boord!
Absoluut het grootste netwerk
Things are getting pretty serious. Absoluut treedt toe tot Interpartners, het grootste onafhankelijke bureaunetwerk ter wereld. Met de bureaus als eigenaar in plaats van andersom. Geen hijgende holdings in onze nek. Wel een flexibele samenwerking en wereldwijde kennisuitwisseling.
Kijk over de grenzen heen
Absoluut gelijk
Feit: vrouwen missen kansen omdat ze geen deel uitmaken van ‘the old boys network’. Onze shockerende Facebookposts lokten verontwaardigde reacties uit. “Zijn vrouwen echte pussy’s of hebben ze er gewoon één?” Input waarmee de Ombudsvrouw gender aan de slag kon. En zeg nu eens eerlijk:
Mogen meisjes geen mecanicien worden?
Absoluut Verdiend Verlof
Wie zou jij op Verdiend Verlof sturen? Die vraag stelden De Madammen een week lang op Radio 2. Vijf personen met een bijzonder verhaal kregen een vakantie in eigen land cadeau. De perfecte promo voor het nieuwe logiesboek “Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2017” met meer dan 700 logeeradresjes. Ook iets voor u, trouwens.
Kijk hier hoe De Madammen genoten van Verdiend Verlof
Absoluut stadszaken regelen
De dienstverlening van de stad Leuven kreeg een grondige update. En dat mocht elke Leuvenaar – inclusief Fonske – geweten hebben. We pakten het groots aan met affiches, filmpjes, Facebookposts, flyers, brochures, afsprakenkaartjes en zelfs een frietkraam.
Stadszaken regelen wordt even makkelijk als frietjes eten
Absoluut exact 475 uur
Weg met de 50 dagen, vanaf dit jaar tellen we in uren. 475 om precies te zijn. Ben je geen jobstudent, dan hoor je het vast in Keulen donderen. Of niet, als je onze Student@work-radiospots met Warre Borgmans gehoord hebt. Of onze filmpjes op social media of in de cinema gespot hebt.
Hé, hoeveel hebt ge nog?
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2017, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe