PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut veel te beleven
Absoluut logeren met een plus
Een weekendje weg is pas compleet met een overnachting én een belevenis. En laat Logeren in Vlaanderen Vakantieland daar nu net een expert in zijn. Met de nieuwe Logeren Plus-pakketten geniet je net als Tatyana Beloy, Ben Roelants en Katja Retsin van een heerlijke High Beer, een uitdagende mountainbiketocht of een zelfgemaakt culinair hoogstandje.
Ontdek alle Logeren Plus-pakketten
Absoluut assistentie
Assistentiewoningen schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Logisch, want ze vormen een uitstekende investering. Maar laat je niet vangen. Lang niet elke assistentiewoning is ‘erkend’. De beste assistentie bij je zoektocht? Onze checklist.
Gooi jij nog graag je spieren los?
Absoluut skills
Zesdejaars in de familie? Schuif hem of haar even ons campagnebeeld en onze radiospots voor Odisee onder de neus. Een hogeschool die 100% voor je talenten gaat. Klinkt interessant? Kom eens langs op een infodag. De eerste is nu zaterdag 11 maart.
Trust your skills
Absoluut stage
Niet dat we onze social media manager Adriaan kunnen missen, maar opvolging is in ieder geval verzekerd. Marketingstudent Jonas is tien weken lang de jongste telg van ons Zulugeslacht. Na die periode droomt hij vast over niets anders meer dan Google Adwords en Facebookcampagnes.
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2017, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe