PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Binnengluren bij Absoluut
Absoluut nieuwe thuis
Nieuwe woonst in het verschiet? Dan heb je vier opties om ter plekke een kijkje te nemen: bind een camera op je chihuahua, gluur over het hek met een trampoline of stuur een drone op je nieuwe woning af. Too much? Bekijk je nieuwe thuis toch gewoon op zimmo.be.
Zie meer met Zimmo
Absoluut werken in de zorg- en welzijnssector
Zorgen in de zorg- en welzijnssector. Want daar komen ze geen tien, maar honderden handen te kort. Wij zorgden op onze beurt voor de rekruteringscampagne ‘Ik ga ervoor’ die jong en oud via inleefmomenten laat kennismaken met een zorgjob.
Ik ga ervoor
Absoluut beschermd
Je laatste vaccinatie, die kan je je waarschijnlijk niet meer herinneren. Foei! Vaccinaties zijn op élk moment van je leven belangrijk. Alleen zo bescherm je jezelf en je omgeving tegen infectieziektes. Nice try huishoudfolie.
Laat je vaccineren
Absoluut in bloei
Hordes toeristen proberen in april de perfecte foto te schieten van de sprookjesachtige bloementapijten in het Hallerbos, het Muziekbos en veel andere bossen in Oost- en West-Vlaanderen. We brachten een sfeervol hyacintenfestival tot leven, inclusief zingende bloemen, paarse fluohesjes en échte festivalbandjes.
Kom mee feesten tijdens het hyacintenfestival
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2017, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe