PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut springt in het water voor 11.11.11
Absoluut #AllemaalMensen
Once in a lifetime experience voor onze AD Free. Samen met regisseur Guy Goossens zetten we hem voor 11.11.11 op het vliegtuig richting Afrika. Bestemming: Oeganda. Het resultaat van die trip kon u tijdens de fondsenwervende week op tv bewonderen. Of op de radio horen. Twee orgelpunten van onze spraakmakende 11.11.11-campagne. En nu bergen we het grof geschut veilig op tot volgend jaar.
Verander de film van iemands leven
Absoluut handhygiëne
Handhygiëne, boring? Haha. Niet met onze emoji’s. We namen het handhygiënemateriaal van het Agentschap Zorg en Gezondheid onder handen en legden de laatste hand aan affiches, stickers, tafelstaanders, instructiefilmpjes en een e-tool voor zorgverstrekkers van woonzorgcentra. Allemaal gratis te downloaden op de campagnewebsite. Hand-ig!
Draag goede hygiëne op handen
Absoluut respect
We vallen in herhaling: afvalophalers en recyclageparkwachters verdienen respect. En dat gaat vanzelf, met een vuilniszak vol stickers of een vriendelijk kaartje in het recyclagepark. Geheel in thema recycleerden we onze tv-spot voor Interafval / VVSG en het stickervel van vorig jaar met een twist. Volledig nieuw zijn de socialmediafilmpjes met Jean Blaute en Showbizz Bart.
Hou het net!
Absoluut feest
Wie kerstfeest zegt, zegt fondue. Of gourmet. Of steengrill. Of gevulde kalkoen. Of een ander feestelijk vleesgerecht. Soit. Een bezoekje aan de slager is onvermijdelijk. En dat doet u maar beter direct goed, bij Rondou. Keuzestress? Blader eens door de feestfolder. Of bestel ineens een feestdoos. Gewoon op tafel zetten en gasten omverblazen. Done.
Verboden te kwijlen op de feestfolder
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2017, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe