PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut goed gestart in september
Absoluut ‘Waar werkte jij toen?’
Weet jij nog waar je werkte toen de Berlijnse muur viel, Kurt Cobain overleed of Obama verkozen werd tot president? En durf niet nee te zeggen, want op mycareer.be van Sigedis – de waakhond over onze sociale gegevens – vind je een overzicht van je loopbaan in de vorm van een tijdlijn. Een persoonlijk cv met andere woorden. Deze week voor het grote publiek gelanceerd met onze graffiti pop-up-stand in het station van Brussel-Zuid. En bijhorende filmpjes voor social media natuurlijk.
Waar werkte jij toen?
Absoluut gedaan met hokjesdenken
Een vleugje Absoluut maakt alles beter. Ook de inrichting van de RSZ-kantoren – van maar liefst 1.600 medewerkers – aan het Brusselse Zuid. Samen met de architecten van Altiplan en Colliers brachten we weer schwung in het kantoor door de volledige look en feel in een nieuw jasje te steken. Van radicaal nieuwe kleuren tot opvallende details zoals raamstickers en poefs. Bye bye muren en hokjesbureaus, hello landscape-indeling en open spaces.
Absoluut versterking
Presenteer geweer! Het Absoluutleger heeft er twee dappere krijgers bij. Eline Van Roey ontsnapte uit de duistere wereld van de PR-agencies. Daar probeerde ze met de nodige gevechten o.a. Qatar Airways, ING, JBC en Zespri in de krant te krijgen. Bij Absoluut verandert ze het geweer van schouder en strijdt ze voortaan mee als account director. Junior account executive Charlien De Feyter lag als stagiaire al in de vuurlinie bij These Days en LDV United. Welkom, nieuwe soldaten!
Absoluut Goodcamp
Maandag voelde een beetje als de eerste schooldag voor Femke, Anouk, Lise, Maxim en Elisabeth. Familiaal als we zijn, mochten de vijf Goodcampers meteen aanschuiven voor een heus ontbijtbuffet. De bende - voorlopig nog ongeregeld - wordt vier maanden lang ondergedompeld in alles wat communicatie is. Eigen social media onderhouden, straffe concepten bedenken … Zal dit jong geweld de Remytoren doen daveren?
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2017, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe