PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut een stapje voor
Absoluut Witte Schoen
Woensdagavond werd Ruud Vormer uitgeroepen tot winnaar van de Gouden Schoen. Maar wist u dat er ook een Witte Schoen bestaat? Rode Duivel Dries Mertens en Zulte Waregem-speler Davy De fauw reikten de speciale trofee uit aan Rita en Liesbeth, twee verpleegkundigen die – net als àlle verpleegkundigen – respect verdienen voor hun harde werk. Ook zin om als verpleegkundige aan de slag te gaan? Neem snel een kijkje op ikgaervoor.be.
En de witte schoen gaat naar ...
Absoluut de Schoonste Stoet
‘Ruim op met carnaval, ruim op met carnaval!’ Wie het aandurft om de aanstekelijke carnavalskraker van De Curverkes en Limburg.net te beluisteren, zit minstens een week met het deuntje in z’n hoofd. En da’s maar goed ook, want het lied moet alle Limburgers overtuigen om carnaval dit jaar proper en duurzaam te vieren. Afspelen op eigen risico.
Ruim op met carnaval
Absoluut gewaarschuwd
Zet u uw afval altijd op de juiste manier buiten? Proficiat. Maar lang niet iedereen is zoals u. Nog te vaak staan afvalcontainers open, weegt een vuilniszak te veel, of verwonden de afvalophalers zich aan uitstekende glasscherven. Limburg.net nam een drastisch besluit: vanaf 19 februari blijven te zware of gescheurde vuilniszakken en openstaande containers gewoon staan. Aan ons om de Limburgers te waarschuwen met flyers, 20 m²-affiches, busaffiches en advertenties in Het Belang van Limburg en De Zondag.
Maak het niet te zwaar
Absoluut beter
Veiliger, beter, klantvriendelijker, ergonomischer, ... Carglass® Distributie wil het allemaal. Zo ontstond WaKaBe. Pardon? WaKaBe, de afkorting van ‘wat kan beter’. Medewerkers van Carglass® Distributie mogen zélf nieuwe projecten voorstellen, oplossingen voor problemen die ze dagelijks in hun job tegenkomen. Out-of-the-box of poepsimpel? Elke vondst is welkom. De 39 beste ideeën kregen een plaatsje in het enige echte WaKaBe-jaarboek.
Absoluut hoog bezoek
Onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’ kwamen enkele AP-studenten Commerciële communicatie vorige week een kijkje nemen in onze toren. Gids van dienst Elke leidde de studenten rond achter de schermen en zowel Joris, Adriaan als Maxim verklapten een paar truken van de communicatiefoor. Met een goodiebag vol instant ervaring stuurden we de studenten weer naar huis. Wie weet zien we hen binnenkort terug voor Goodcamp #2.
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT BVBA
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut BVBA 2018, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe