PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut neemt afscheid en zegt hallo
Absoluut gelukkig nieuwjaar
Flink gewerkt in 2017, en dus trakteerden de bazen ons op een heerlijk nieuwjaarsetentje in de hipste zaak van heel Leuven: APEROBAG van chef-kok Jeroen De Pauw in De Smidse. Zes gangen en evenveel nieuwjaarsbrieven later was het tijd om ons splinternieuwe Absoluut-snufje boven te halen voor de traditionele groepsfoto. En dat ‘boven’ mag je in dit geval letterlijk nemen. Kan jij onze recentste aankoop al raden?
Absoluut goed voor jezelf zorgen
Hoe gaat het met jou? betekent niet Hoe ziet je leven eruit op Instagram? Nee integendeel, je moet ‘in het echt’ goed en bewust voor jezelf zorgen om psychologische problemen te vermijden. Anders gezegd: leef zonder filter. Dat is ook de boodschap van de nieuwe zelfzorgcampagne van de Vlaamse overheid. Nora Gharib, hoofdrolspeelster in de nieuwe film ‘Patser’ van Adil el Arbi en Bilall Fallah, neemt met veel plezier het meterschap van de campagne op zich.
Hoe gaat het echt met jou?
Absoluut goodbye Goodcamp
Vier maanden lang maakten de Goodcampers de wereld – en ons leven – beter. Tranen met tuiten hebben we gehuild toen ze de poorten van onze toren definitief achter zich dichttrokken. Maar omdat ze de slechtsten nog niet zijn, lieten ze een mooi afscheidscadeau achter: een 40 pagina tellend magazine met alles wat ze bij / met / dankzij / zonder / van ons geleerd hebben. Drie woorden: lezen die handel. Nu.
Op zoek naar instant ervaring?
Absoluut vers bekend volk
Oké oké we geven het toe, we hebben in het vorige blokje een (heel klein) beetje gelogen. Want dat we de Goodcampers een voor een uitzwaaiden, klopt maar voor 80 %. Huh? Awel simpel, duivel-doet-al Maxim Wezenbeek bleef wél bij ons. En dat zal hij geweten hebben want we zijn zo lief om hem ongeveer voor àlles in te schakelen. Copy, concept, social, content, goeie plaatjes? Wij vragen, hij draait. Op volle toeren.
Absoluut nieuwe klant
Nieuw jaar, nieuwe klant bij Absoluut. En direct een grote naam: Fost Plus. Bekend van de promotie, coördinatie en financiering van de inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijk verpakkingsafval in België. Hun missie? Een duurzamer afvalbeleid en een beter milieu. En daar kunnen we ons perfect in vinden. Vanaf 2018 leiden we voor hen op langere termijn de communicatie van verschillende afvalintercommunales in goede banen.
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2018, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe