PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut beestig nieuws
Absoluut zorgen voor elkaar
Wie ziek is, kan rekenen op de sociale zekerheid voor de terugbetaling van (dokters)kosten en medicatie. Maar wat als je gedurende een langere periode veel zorg nodig hebt? Wel, dan krijg je een financiële tegemoetkoming van de Vlaamse sociale bescherming. En die bestaat dankzij de zorgpremie, een jaarlijkse bijdrage van alle Vlamingen ouder dan 26 jaar. Zo verbeteren we met z’n allen het leven van zo’n 300.000 zorgbehoevenden. In een hartverwarmende campagne voor de Vlaamse overheid ruimen we alle onduidelijkheden rond de zorgpremie van de baan.
Zorgen voor elkaar, da’s toch normaal?
Absoluut Zulu-aanwinst
Jammer voor onze digital project manager Karlijn – of net niet – maar voorlopig blijft ze de enige vrouw in de Zulu-clan. Nieuwste lid Dries Winderickx is naast man ook LP-verzamelaar, boekenverslinder, festivalganger en na drie jaar bij Make Lemonade (met sappige klanten als MNM, Canvas en één) vooral een ijzersterke digitale strateeg. Onthou gerust zijn naam want als het van ons afhangt, is de digitale wereld binnenkort volledig in Zulu-handen.
Absoluut Poolstok
Meer dan 250 Vlaamse openbare organisaties rekenen op de expertise van Jobpunt Vlaanderen voor hun personeels- en organisatiebeleid. Nobel, maar niet onweerstaanbaar sexy. Tot wij ermee aan de slag gingen. We verzonnen ‘Poolstok’, ontwierpen het meest logische logo ooit, lieten de medewerkers – letterlijk – hoger springen en wierpen – ook letterlijk – nieuw licht op de sector met lampen in de vorm van een giraf. Branding met een lange nek heet dat dan.
Hoe hoog springt Poolstok voor u?
Absoluut lente in Vlaams-Brabant
Wie goed luistert, hoort buiten de vogeltjes al fluiten. Maar wie het lentegevoel naar binnen wil halen, ploft gewoon neer in de zetel met de nieuwe editie van het Groene Gordel & Hageland magazine. De hoofdrol is weggelegd voor de Balenberg, straffe bierverhalen, de Poorten van de Demer en fietsen tussen de bloesems. Op zoek naar nóg meer inspiratie? Trakteer jezelf op een fris abonnement op het magazine. Gratis en voor niks.
Blader door de lente
Absoluut varken aan ‘t spit
Komt dat zien, een rasechte Leuvense foor! Rondou zorgt voor de organisatie en het vlees, wij voor het ‘La petite bourgeoisie’-sausje. Op het programma: spectaculaire acts, varken aan ’t spit, karikatuurtekeningen, attracties, smoutebollen en ijsjes. En het beste van alles? Terwijl de gasten zich kostelijk amuseren, zamelen ze geld in voor het Rondoufonds voor Duchenne-onderzoek. Niet te missen, zoveel mag duidelijk zijn.
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT BVBA
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut BVBA 2018, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe