HOME OUR STORY CASE STUDIES
Absoluut in het Nieuw(s)
Absoluut Nieuw(s)
Absoluut verhuist naar de zesde verdieping. Meer plaats, een fantastisch uitzicht en een nieuwe lounge. Met muurschildering door Hell’omonsters. In de nieuwe lounge zullen we binnenkort ook een aantal activiteiten organiseren voor onze klanten. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook en Twitter. Ondertussen werd er natuurlijk ook hard gewerkt. Meer info over onze campagnes vind je op onze website en op LinkedIn. Deze zes campagnes lichten we er al even uit:
Martelaarsteden
Dit jaar organiseren Aarschot, Leuven en Dendermonde tal van activiteiten die herinneren aan wat 100 jaar geleden gebeurd is. Absoluut verzorgt de campagne, waarbij de nieuwe website centraal staat.
WWW.MARTELAARSTEDEN1914.BE
Logeren in Vlaanderen Vakantieland
Absoluut heeft de campagne van Logeren in Vlaanderen Vakantieland onder handen genomen. Macro-economisch effect: 91.169 boekingen in 2013 en een omzet van 47,6 miljoen. Dat is een stijging met 62,8 %.
ONTDEK HET HIER
VDAB
Absoluut zet VDAB op straat: donderdag 30 januari was ‘IBO-dag’. VDAB sloot zijn kantoren en trok met 5000 medewerkers naar kleine zelfstandigen en KMO’s om de individuele beroepsopleiding (IBO) in de kijker te zetten.
CHECK DE CASE
The Only Gay In Football
Absoluut haalde de enige homo in het voetbal naar België. Robbie Rogers is het uithangbord van de campagne ‘Maak er geen spel van’ van Gelijke Kansen in Vlaanderen en minister Smet.
LIKEN!
Act of Love
Het laatste taboe: geld in de relatie. Met kant-en-klare clausules geeft minister Smet koppels de mogelijkheid om compensatie-afspraken te formaliseren bij de notaris. Absoluut voor financieel faire relaties.
ACT OF LOVE
Mediawijs
De helft van de ouderen tussen 65 en 74 jaar heeft nog nooit het internet geraadpleegd. Ouderen ondervinden een aantal drempels om online te gaan. Met de campagne ‘Da’s toch handig, dat internet’ wil minister Ingrid Lieten samen met Absoluut die drempels wegnemen.
BEKIJK DE CAMPAGNE
Nieuw bij Absoluut
Nora Leonard
Copywriter
Eva Vissers
Junior Account
Margo Bogaert
Office Manager
Jill Daeghsels
Grafisch Ontwerpster
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2014, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe