HOME OUR STORY CASE STUDIES
Absoluut goed in beeld
Absoluut gastvrij
Altijd te kort. Dat is helaas elke vakantie. Nooit ver weg. Dat geldt enkel voor de heerlijke logies in Vlaanderen Vakantieland. Het bewijs zie je vanaf 16 maart op Eén. U kijkt toch ook?
Bekijk spot 1 Bekijk spot 2
Absoluut student
Odisee, da’s het huwelijk tussen de HUB en KaHo Sint-Lieven. Een atypische hogeschool waar je met opleidingen als energietechnologie of gezinswetenschappen geen klassiek verhaal te wachten staat. De campagneslogan ‘Not a classic story’ vertaalden we in radio- en cinemaspots. Starring: twee angstaanjagende doch goodlooking cyclopen.
Bekijk de spot
Absoluut geslaagd
Hoe die swag campagne voor VDAB liep waar we het laatst nog over hadden? Awesome. De clip van hiphopduo Diamantairs werd 101.000 keer bekeken (no clickfarms were involved) en de VRT verwelkomde op de Grootste Arbeidsdag in één klap maar liefst 25 jonge stagiairs! Een initiatief dat ook werd opgepikt door De Ideale Wereld, Hautekiet, StuBru, Q-Music, MNM en Radio 2.
Bekijk de clip
Absoluut toeristisch
Fietsroutes langs de geurige bloesems van de Hagelandse fruitstreek of langs de ridderlijke kasteelparken in de Groene Gordel: Vlaams-Brabant is in het voorjaar op zijn mooist. Een regio die we ook op papier doen leven in het nieuwe magazine van Toerisme Vlaams-Brabant.
Blader door het magazine
Google Adwords Certified
Iets zoeken online? Dat doe je met Google. Snel gevonden worden online? Daarvoor kan je terecht bij Absoluut Zulu. We zijn nu ook officieel Google Adwords Certified.
Ontdek onze speerpunten
Absoluut bedankt
6 weken lang kregen de Absoluut headquarters het vrolijke gezelschap van stagiaires Stien en Sofie. Onder de vleugels van Piet nam Sofie heel wat accountwerk op zich. Stien bracht (onder het goedkeurend oog van Steven) een extra vrouwelijke touch in de studio.
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2014, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe