PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut scoort vaker dan Messi
Absoluut goed nieuws
Het was knokken de afgelopen maanden, tijdens enkele bikkelharde competities. Maar met resultaat: één nieuwe klant binnengehaald, twee contracten hernieuwd, en een paar flessen bubbels soldaat gemaakt! Vanaf het najaar buigen we ons over de interne communicatie van Carglass. We restylen het interne bedrijfsmagazine ‘Break’ en brengen zo vier keer per jaar ode aan de 600 medewerkers van Carglass.

Van sterretjes in autoruiten naar toekomstige sterrenchefs. Voor de tweede keer op rij geven we dit najaar het magazine van Jong Keukengeweld vorm voor Toerisme Vlaanderen. Jong talent combineren met ‘sexy herechjes’, puur plezier! Ook het raamcontract met het Beleidsdomein Kanselarij en Bestuur van de Vlaamse overheid werd opnieuw aan ons gegund. De komende vier jaar ontfermen we ons over thema’s als gelijke kansen, HR en integratie.
Absoluut student
Hoe maak je studenten duidelijk dat ze maar 50 dagen per jaar mogen bijklussen als jobstudent? Je haalt een strenge Warre Borgmans en enkele nietsvermoedende studenten voor de camera. Het resultaat, in opdracht van Student@Work (Smals), is te zien op het schoolplatform Smartschool en op de sociale media!
Zie woeste Warre aan het werk
Absoluut ervaren
Wie had gedacht dat een vakantielief opscharrelen, pinten tappen of afdingen aan een strandkraampje van pas kan komen op je cv? Op reis of in hun vrije tijd doen studenten heel wat nuttige ervaring op. Via een social media campagne voor VDAB helpen we jongeren die ervaring in de verf te zetten.
Bekijk de spotjes
Absoluut in ‘t nieuw
Exact anderhalf jaar geleden verhuisden we naar een nieuwe ruimte met veel licht en een prachtig zicht die door Ism Architecten fenomenaal werd ingericht. Nu ook meesterlijk in beeld gebracht door Luis Diaz Diaz, een Spaanse topfotograaf die al werkte voor Monocle en The Independent.

Vorige maand deden we die grote verhuis bovendien nog eens over. ‘t Internet kreeg er een knappe inwoner bij want Absoluut verkaste naar een nieuwe webstek.
Wandel door onze toren Snuffel rond op onze website
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2014, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe