PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut van hotellounge tot tv-studio
Absoluut op de Horeca Expo
Kersverse klant en Zweedse bakkerijgigant Lantmännen Unibake stond afgelopen week met haar assortiment op de Horeca Expo in Gent. Absoluut werkte hun volledige beursstand uit, inclusief hotellounge met Italiaanse coffee corner!
Absoluut BKRK
Barbers, houtbewerkers, smeden,… Oude ambachten zijn hipper dan ooit. En daar is Bokrijk erg blij om. Met BKRK, een moderne ode aan authentiek vakmanschap, legt het museum de grondstenen van haar eigen toekomst. Absoluut legde die visie vast in een manifest. Een crafty inspiratieboekje, waarbij design en boodschap hand in hand gaan.
Absoluut goes cheesy
We herinneren ons allemaal nog de tijd dat we Artis Historia zegeltjes spaarden. De Rode Zegelclub, een exclusief online platform voor kaashandelaars in België en Nederland, vertrekt van hetzelfde principe. Absoluut stak de volledige website in een nieuw, gebruiksvriendelijker én responsief jasje.
Absoluut op Kanaal Z
Dat ons bedrijfsfilmpje, met rising star Rosa, dit jaar in de prijzen viel op het Corporate Video Festival wist je al. Maar dat het spotje op 29 november de hele dag door te zien is op Kanaal Z? Da’s vast nieuw. Zap zondag dus zeker eens langs Kanaal Z!
Herbekijk onze spot
Absoluut’s S.T.E.M. voor de toekomst
VDAB heeft een uitgebreid aanbod aan S.T.E.M.-opleidingen. S.T.E.M.? Een internationale term die Science, Technology, Engineering en Mathematics aantrekkelijker wil maken. Absoluut bedacht voor VDAB de campagne ‘S.T.E.M. voor de toekomst’. Een campagnewebsite en radiospot motiveerden het grote publiek om een S.T.E.M.-opleiding te volgen.
stem zelf voor de toekomst
Absoluut neemt HLN over
Wie een knelpuntberoep kan invullen, vindt sneller een job. De praktijkgerichte opleiding om zo’n beroep te leren? Die vind je bij VDAB. Een duidelijke boodschap, die we overbrachten via een take-over van de website van Het Laatste Nieuws.
Absoluut in de prijzen
Vluchtelingen Vlaanderen mocht vorige week de Vlaamse Cultuurprijs voor Sociaal-Cultureel Volwassenenwerk in ontvangst nemen. Met de prijs wil Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz de inzet van de organisatie voor vluchtelingen en asielzoekers belonen. Kleine pluim ook voor Absoluut, want o.a. onze ‘Gastvrije Gemeente’- campagne werd tijdens de prijsuitreiking uitdrukkelijk vernoemd door de jury.
Naar het volledige artikel op De Redactie
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2015, All rights reserved.
Open in browser / Unsubscribe