PORTFOLIO OVER ONS CONTACT
Absoluut doorbreekt taboe

Absoluut nieuwe campagne voor 1712 tegen partnergeweld.

Het taboe rond partnergeweld bij senioren doorbreken, dat doet Absoluut in de nieuwe campagne van 1712. De hulplijn die je belt, met vragen over geweld. De campagne in opdracht van het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin werd vandaag gelanceerd op de Internationale Dag tegen ouderenmisbehandeling.

Senioren zijn een extra kwetsbare groep als het op geweld aankomt. Niet alleen fysiek, maar ook minder zichtbaar psychisch, seksueel en zelfs financieel geweld. De misbruikplegers zijn meestal bekenden zoals mantelzorgers, kinderen of kennissen. Maar er is één persoon die met elke vorm van geweld wegkomt: je partner. Want die zou je nooit proberen te kwetsen, toch?

‘Is jouw partner geweldig of gewelddadig?’ Die choquerende vraag zet meteen de toon van de nieuwe 1712-campagne. Centraal staat een filmpje waarin handen van senioren alle vormen van partnergeweld uitbeelden. Het filmpje wordt uitgezonden op alle regionale zenders en ingezet op sociale media. De affiches worden verspreid via de partners van het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin. Ten slotte gaf Absoluut het logo van 1712 een nieuwe, frisse uitstraling.


Concept en creatie: team Absoluut


Meer informatie:
Sofie Vanhellemont - sofie@absoluut.be of 0495 81 39 96
Ronny Schildermans - ronny@absoluut.be of 0478 55 73 60
Joris Mateusen - joris@absoluut.be of 0477 31 69 99

Bekijk de spot
Absoluut
Absoluut een goed idee.
Ten dienste van goede diensten. Noem ons maar: communicatieverbeteraars.
Social Media
Volg Absoluut op de voet via social media

Contact
ABSOLUUT
Vaartdijk 3 bus 601
3018 Wijgmaal (Leuven)


www.absoluut.be
info@absoluut.be
T +32 (0)16 35 98 98
Copyright © Absoluut 2017, All rights reserved.
Absoluut tegen partnergeweld
Open in browser / Unsubscribe